07-01-2024

Happy new year!!!

 Dag lieve vrienden, familie, kennissen en klanten van onze zaak. Ik wil jullie allen een heel fijn 2024 wensen!! Van alles het allerbeste, heel veel liefde, vriendschap en geluk. Fijne dagen samen met de mensen waarvan jullie houden. Heel veel dagen vol zon (al zijn we daar dit jaar niet zo goed mee begonnen he, wat een rotweer hier in België!!). En natuurlijk een goede gezondheid voor iedereen. Want als de gezondheid goed is, komt alles goed. 

Wij ronden onze dagen bij de familie af en keren terug huiswaarts. We hebben er echt van genoten om iedereen nog eens terug te zien We kunnen onmogelijk bij iedereen persoonlijk thuis langsgaan. We kennen zo veel mensen hier, we halen het niet om overal eens binnen te springen of op bezoek te gaan. Maar, we hebben er toch weeral een heleboel gezien en hele fijne dagen beleefd hier!

Op het einde van de maand vliegen wij er weer in. We organiseren een mosselweekend in het laatste weekend van januari en het eerste van februari. Affiche volgt later, maar je kan alvast je tafeltje al reserveren!

En we zijn volop aan het brainstormen over de menu voor Valentijn dit jaar. Dat wordt weer lekker gezellig smullen van gerechtjes die door ons met  heel veel liefde klaargemaakt zijn. Ook hiervan volgt snel een affiche.

Je ziet, we hebben heel veel zin om er weer vollen bak in te vliegen! Heel graag snel tot ziens! En als je nog op zoek bent naar een plekje voor je vakantie in de zomer..... wij hebben nog plaats! Kom maar af! Hoe meer zielen , hoe meer vreugd! Bienvenue chez nous!!

Happy 2024 voor iedereen!!! Maak er het beste van. Hoop op een beetje geluk, maar reken op jezelf!!

Liefs Eddy en Greet xxx

Geen opmerkingen:

Joyeux anniversaire à nous

 Vandaag vieren we onze verjaardag. 1 Mei 2008 was de officiële opening van onze zaak. 17 jaar geleden!! Wat gaat het snel!! En zoveel gebeu...