09-11-2017

2 x Mosselweekend!!


Eind November en begin December gaan we nog eens een mosselweekend organiseren! De zaterdag 25 November zit al bijna helemaal volgeboekt!! Dus als u nog van plan was om dan langs te komen kan het enkel nog met een klein beperkt tafeltje, anders gaan we u helaas moeten teleurstellen. De mosselweekendjes zijn hier altijd heel populair en zitten snel volgeboekt. Aarzel dus niet te lang!
Bent u niet zo'n liefhebber van mosselen? dan kan u bij de reservatie altijd voor de niet-mosseleters een alternatief zoals stoofvlees of gevogelteragout bestellen! Er is voor elk wat wils! En voor de kinderen kan er ook een aangepast menuutje gemaakt worden. Iedereen telt mee!

En ook aan het eindejaar wordt hier al gedacht. Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen van ons kerstmenu. Met kerst zullen wij dit jaar op vrijdag 22- zaterdag 23- zondag 24 December 's avonds, en op maandag 25 December 's middags een lekker kerstmenu klaarmaken. Meer details ivm menu volgen, maar ik kan u al vertellen dat er als hoofgerecht een overheerlijke wildschotel gepland staat! Wij zullen weer ons beste beentje voorzetten en u met open armen ontvangen aan onze zalig warme kachel in een feestelijk Kerstrestaurant! Allen welkom! A bientôt!!

Geen opmerkingen: