13-05-2012

Volop zomer!!

Vorige week zijn we een dagje mee op stap mogen gaan met onze vrienden Eliane en Guy en hun familie. Zij wonen in Le Creusot en wilden ons een toeristische rondleiding geven in hun stad! En dat laat ik natuurlijk geen 2 keer zeggen he! Daar doe je mij altijd plezier mee!
 En omdat we maandag geen gasten hadden, konden we een hele dag mee op pad! Af en toe eens een dagje profiteren heeft nog nooit iemand kwaad gedaan dus... ook ons niet he! Ze wonen op 1km van het centrum van Le Creusot, maar in het gebergte errond, zodat ze een prachtig uitzicht hebben op de stad en zijn momumenten! Hier zie je het Chateau en het Park de Verrerie. Een prachtig kasteel dat enkele musea herbergt! Vroeger was Le Creusot een grote industriestad. Vooral ijzerverwerkende industrie! En vanop hun terras zagen we ook het stoomtreintje van Park le Combes rijden!
 Na het eten gingen we een mooie wandeling maken door de bossen en langs het park. Je hebt daar prachtige Panoramische zichten!! In de stad, maar toch zalig rustig! Super ligging!
 En het was stralend weer en we hadden een goei klikske bij elkaar! Veel plezier gehad en goed gelachen! Het was echt een zalige dag ontspanning! En dat doet wel eens goed tussen al het werken door he! En 's avonds hebben we met z'n allen nog kunnen vieren dat Eliane en Guy voor de 3e keer grootouders geworden zijn van een kleine meid, Iliana! Dus weer een fleske  opengeknald! NOg eens een hele dikke proficiat maatjes! Geniet volop van jullie kleine meid! xxx
Ondertussen is mijn 3-bladzijden tellende klachtenbrief naar Orange vertrokken want nog altijd geen internet! Nu vandaag de 15e dag! De telefoon is ondertussen gemaakt, maar internet.... Ik kom zo vaak mogelijk hier mijn mails controleren om alles goed bij te houden. Morgen ga ik naar de Boekhouder die zich met de klacht zal gaan bemoeien om toch wat sterker te staan. En de burgemeester gaat morgen ook nog eens bellen om er spoed achter te zetten. We gaan er volle bak mee door nu! 15 dagen is te lang! Dat is geen service meer he! U hoort er nog wel van meneer Orange!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...