15-02-2012

Een Europees Kampioene Karaté in Cressy sur Somme!!

Voila, ik heb net de laatste spulletjes van Valentijn opgeborgen tot volgend jaar. Back to normal nu! Het is weer een succesweekend geworden met heel veel reservaties! Dat Valentijnweekendje hier is toch altijd een topper! Fijn, en motiverend om er volgend jaar weer zo'n fijn feest van te maken. We kunnen weeral beginnen brainstormen over het thema en het menu! Maar eerst geef ik jullie nog graag de foto's van dit jaar mee. De beschrijving van het menuutje kan je in mijn vorig blog-berichtje lezen! Iedereen was aangenaam verrast door het menu, de smaken, de geuren en kleuren, en de aangepaste decoratie en zelfs de muziek! En het lekkere dessertje op het einde viel ook bij iedereen heel erg in de smaak! Dus, onze klanten tevreden, en wij ook, want niks dan lachende gezichten en Amore! En daar gaat het tenslotte toch om he! Maar we zijn niet de enigen hier in het dorp die reden hebben om fier te zijn over afgelopen weekend! Francine, een meisje uit ons dorp, is afgelopen vrijdag in Aserbeidjan Europees kampioene Karaté geworden in haar categorie! Als je op deze link klikt kan je het artikel uit de krant lezen!


Natuurlijk zijn wij superfier op haar! Het moet niet altijd wielrennen zijn he ;0)) We voelen ons hier in Cressy weeral een beetje veiliger met zo'n Karaté-kampioen in ons dorp! Super! Een dikke proficiat aan Francine en de familie! Laat dit het begin zijn van een mooie, lange sportieve carriere! Heel veel succes voor de toekomst! Francine, Félicitations pour cette magnifique prestation! Nous sommes fière de notre petite Cressysoise! Bon courage au top du monde!

En wij gaan ons nu stilaan beginnen voorbereiden om de Vlaamse klassiekers te volgen! We kijken er weeral naar uit! Vind dit altijd een heerlijke periode! Gelukkig kunnen we dat hier allemaal goed volgen he! Lang leve internet en sateliet-TV!!

Maar eerst komen Sus en Klus nog een weekje werken hier! En dit jaar brengen ze onze Jean mee! Met dit trio is pret verzekerd, en zal het werk nogal vooruit gaan! We houden u op de hoogte! Tot dan: Hou jullie goed en geniet van het leven! Huggs and kisses!! xxxx

1 opmerking:

Anoniem zei

Weer allemaal heel verzorgde gerechtjes en mooi kleurenpalet! Dikke proficiat !
De groeten ook aan de klussers van mij!

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...