23-02-2012

De laatste adem van Koning Winter

Het is hier vandaag maar grijs en flink koud. Ik krijg het precies niet warm! Het zal de laatste adem van Koning Winter zijn die we over ons heen krijgen, want de afgelopen dagen was het hier zalig zonnig, en dan warmt het snel op! En ook voor de volgende week beloven ze heel zonnig weer! Gelukkig maar, want vanaf zaterdag komt ons klusteam nog eens een weekje helpen met de verbouwingswerken. We hebben nieuwe ramen en deuren klaar staan om te plaatsen, en dan is zo'n lekker lentezonnetje heel welkom! In de rivier liggen nog altijd een paar ijsplaten, het ijs smelt maar traag. En tussen die ijsplaten zat vanmorgen een mooie witte reiger! Hij paste perfect in het landschap met zijn maagdelijk witte veertjes! Hij kwam een visje vangen. Zo krijgen wij regelmatig andere voorbijgangers in onze tuin! Het is hier echt National Geographic Live! ;0))
Voor de rest zijn we hier heel druk bezig met de "klusweek" voorbereiden. Materiaal aanslepen ed (wat hier op zich al een hele klus is!) en zorgen dat al het voorbereidend werk gedaan is. We gaan ook de zolders isoleren, daar moest dus alles af en morgen mag ik met zo'n mooi wit pak met kap en masker product tegen houtmijt gaan spuiten en nevelen! Topjob! Maar wat moet moet he! Geen ontkomen aan als we ons huisje in goede conditie willen houden!
Voila, jullie zijn weer helemaal "up to date!" ;0)) Groetjes en tot de volgende! Cherio!! xxx

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...