21-11-2011

Drukke dagen !! ;0)))

Afgelopen week moesten we voor paperassen in Autun zijn. Het was zo'n zalig weer, we hadden voor de rest geen zin in veel actie die dag (met het drukke weekend in het vooruitzicht) en dus leek het ons wel fijn om het aangename aan het nuttige te koppelen en de stad nog eens te gaan verkennen. Op de toeristische dienst wat folderkes gaan afgeven en nieuwe info voor het volgend seizoen gaan halen! Ge ziet, wij zijn alweer bezig met het voorbereiden van jullie zomervakanties he! ;0)) En we hebben natuurlijk ook een beetje geshopt in de winkelstraten van Autun! Gezellige winkeltjes en de terrasjes stonden nog buiten! Super!! En dan!!! Dit weekend Moules - frites !!! We hebben 70 mensen van fijn eten voorzien dit weekend! Elke avond zat er een gezellige bende binnen! En ook op zondagmiddag zat alles vol! We hebben serieus "uit ons pijp" moeten komen, maar we vonden het wel super gezellig! En al de klanten zijn content naar huis gegaan. En daar doen we het voor he ;0))) Voorgerechtje was Jambon persillé, mosselen met fritjes, kaas, en nadien een lekker nagerechtje met tiramisu, chocomousse en advocaat! Mmmmmmmm Smullen hoor!

Naar goede gewoonte kwamen de leden van de wandel en gymclub van Cressy sur Somme op vrijdagavond met z'n allen eten. En dan is het nadien altijd een gezellige bende! Er wordt gezongen uit volle borst! Alles in gang gezet door Gerard natuurlijk! Toffe bende!

Het is hier ook nog altijd lekker weer, dus tussendoor proberen we toch ons kopke eens buiten te steken, en dan worden we soms getrakteerd op een mooi natuurverschijnsel! Het heeft zaterdag een klein beetje gedruppeld, en net op dat moment verscheen een pracht van een regenboog achter onze tuin! 5 minuutjes, en hij was weer weg! Maar hij zat wel in mijn dozeke ;0))))

En vandaag, na dat superdrukke weekend, waren wij uitgenodigd bij onze maatjes Cois en Lieveke. Zij hebben ons deze middag lekker in de watten gelegd met een heerlijk etentje! En omdat het nog zo'n lekker weertje was hebben we den aperitief in de tuin kunnen genieten! Superzalig en geweldig gezellig! Nog eens nen hele dikke merci he maatjes! We hebben er van genoten en heel lekker gegeten! Tot volgende maand! x

Wat hebben we het hier toch goed he ;0)))

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...