26-06-2010

Een dag met een dubbel gevoel!

Vandaag zijn wij 18 jaar GELUKKIG getrouwd, en vast van plan om er daar nog een paar jaar bij te doen! We zijn goe bezig, dus zullen we de ingeslagen weg maar verder volgen he! Dus vandaag is een fijne dag, waarop vele anecdotes al terug de revue gepasseerd zijn!! Weet je nog toen en dit en daar..... Plezant!
Maar het is ook een beetje een droevige dag, want we weten van gisterenmiddag dat Tom een paar weekjes verplichtte rust moet houden door een gekwetste knie. Dus zondag geen Tom in het BK en volgende week ook geen Tom aan de start van de Tour. Wat in de eerste plaats heel jammer is voor Tom zelf, en zeker ook voor de ploeg en de sponsors, maar hier treur heel het dorp. Ik heb het nieuws vanmorgend in een volle buurtwinkel aangekondigd en ze hadden er allemaal naar uitgekeken om "hun" (toch al voor een klein stukje he) Tom hier door de regio te zien passeren met de Tour de France!! En dan misschien nog winnen in Gueugnon??? Maar het mag dus niet zijn! Wij treuren, het dorp hier met ons, maar ik ben zeker dat er daar in België nog wel een paar met een lange lip zitten, onder wie zeker Tom zelf ook! Kop op!! Denk aan je gezondheid! Neem voldoende rust en tijd om alles goed te laten genezen en dan verwachten wij een super-Tom in het najaar!!! Ga dan maar voor de Ronde van Spanje en het WK!!! Maar denk eerst aan je gezondheid!!! Dikke knuffel! Heel veel sterkte en geduld!! We zien je op een ander keertje wel eens passeren! Je hebt alvast de groeten en dikke kussen en knuffels van het ganse dorp hier! Cressy sur Somme houdt van je!!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Vandaag denk ik ook aan jullie en het was dan ook zo'n zonnige warme dag als vandaag.
Doe maar verder op die ingeslagen weg en dan wens ik jullie nog heel veel gezonde,heerlijke jaren samen.
Gefeliciteerd!
moeder xxx

Unknown zei

Ook wij wensen jullie veel geluk met de verjaardag van jullie huwelijk! Vandaag de dag is dit geen (dood)normale zaak meer. Houden zo!

En ja, spijtig dat Tom forfait moet geven, maar in de natourse wedstrijden zal hij zich wel overtreffen. Zeker weten!

Thierry & Ginette

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...