12-03-2010

Volgend jaar ???

Naast het restaurantgedeelte hebben wij nog een huis staan met boven 4 slaapkamers en beneden een "keuken" en badkamer. We hebben die ruimte nog niet gebruikt tot nu toe omdat we altijd nog werk genoeg hadden in de rest van het gebouw. We zouden daar ten vroegste volgend jaar aan beginnen, en misschien eerder zelfs nog een jaar later........ ;-) Maar nu we klaar zijn met de rest en de smaak goed te pakken hebben en het nog kriebelde om verder te doen.... en wij gewoon geen zittend gat hebben, zijn we er weer ingvlogen he ;-) We hebben in de keuken en de slaapkamer aan de voorgevel al nieuwe ramen gestoken. En ik heb met mijn stoommachine al het behangpapier van de muren gedaan, tegels afgebroken en de muren helemaal afgewassen!
die slaapkamer ligt zo al van dag 1 dat wij hier wonen, nooit iets aan gedaan omdat we die toch nog gingen verbouwen, en ze waren te slecht om al te beginnen gebruiken zo. En wegens gebrek aan tijd..... Maar nu dus toch al nieuwe ramen. Met ingebouwde rolluiken! De ramen zijn ietsje kleiner, maar er komt nog genoeg licht binnen zo! Het helpt nogal! die andere waren helemaal rot en slecht!! Nu durf ik mijn luikjes open doen hoor!!!! Ze mogen zelfs open blijven, ik kan de rolluiken laten zakken nu van binnen uit! ;-) Wat een luxe!!!Gisteren heb ik al de gaatjes in de muren opgevuld. En zoals je kan zien waren er dat heeeel veel! De muur staat nu klaar om te schilderen. Eddy is vandaag begonnen met het in elkaar steken van de nieuwe keuken ;-) Want als we dan toch begonnen zijn, doen we maar in een keer door he! We hebben maar direkt de keukenkastjes en al gehaald en werken den boel gewoon af! De keuken toch al! De rest doen we tussendoor wel als we tijd, geld en goesting hebben, en liefst nog alledrie tegelijk ;-)
Groetjes aan allen van het klus-team ;-)

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...