26-01-2010

Het was volle bak zondag !!!

Zondagnamiddag was het hier Après-midi de soldes. Er kwam een dame met kleding en juwelen de laatste solden van het winterseizoen aanbieden. Ik had in één keer een bar, restaurant, boutique en expositieruimte!! Want onze goede vriendin Carla van "Carl'Art" Grury had al haar spulletjes in ceramiek hier komen uitstallen! Zo zie je maar, we doen hier vanalles om het gezellig te maken in de winter!De "boutique" hadden we ondergebracht in de ontbijtruimte! We hadden spiegels gezet en zelfs 2 heuse paskamers gemaakt met kamerschermen. Zo kon iedereen rustig passen en spiegelen en nog eens iets anders proberen.... Er is best goed wat volk op afgekomen hoor! De vrouwen gingen passen, en de mannen bleven dan in de bar hangen he! Of die waren thuis naar de voetbal aan het kijken :-) Iedereen content!En het heeft met momenten goed volgezeten in de bar! Wij hadden wafeldeeg gemaakt en Eddy heeft weer flink wat wafeltjes mogen bakken! En ik heb heeeel veeeel tasjes koffie gemaakt!Carla had echt mooie spulletjes gemaakt! Ze kan ongelooflijk mooie dingen maken met koeiekoppen! Maar ja, de weiden staan er hier vol van dus je hebt inspiratie genoeg he! Maar je moet het toch maar kunnen he! Het is een echt kunstenares! Als jullie in de buurt komen moet je zeker eens binnen springen om te komen kijken, want alles blijft hier nog een tijdje te koop staan! Zo heb ik nog eens ander decoratie, en Carla kan reclame maken voor haar zaak!Ze heeft net een nieuwe hobby ontdekt en is aan het schilderen geslagen! Nou, voor iemand die vooraf nooit geschilderd heeft vind ik dit topklasse hoor! Begin er maar aan he! Ik vind het echt geslaagd werk! Dat grote schilderij is echt mooi gedaan! Ze heeft talent die meid! ;-)
En ik ben nu weer zoet met het organiseren van het volgende feestgebeuren! Ons 2e Fête de Saint Valentin! Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 februari serveren we weer een lekker 5-gangen-menu voor alle verliefde koppeltjes uit de buurt! Hebt u nog geen cadeau voor vrouw- of manlief, of moet je nog indruk maken en een hart veroveren.... reserveren voor 10 februari en de avond kan niet meer stuk! thema van dit jaar: Cinema Romantica!!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...