18-02-2024

Menu St. Valentin


 Naar jaarlijkse gewoonte hadden wij ook dit jaar weer een heerlijk Valentijnsmenuutje klaar voor onze trouwe klanten. Ik vind het elk jaar weer zo leuk om een lekker verwenmenu samen te stellen uit liefde voor onze klanten om hun te bedanken voor hun regelmatige bezoekjes aan onze zaak. En dus hebben we de koppen weer bij elkaar gestoken en dit leuke menu bedacht. 

Met liefde gemaakt, dat smaakt! 

Op de 1e foto ziet u de aperitiefhapjes. Cake en toastjes allen huisgemaakt.

Foto 2: huisgemaakte tartelette met zalm en groene asperges.

Mini pompoensoepje met een koekje van eigen deeg

Tournedos van kalf met groentjes, champignonsaus en kroketten.
En natuurlijk de kaasplank niet vergeten he. Die hoort er hier natuurlijk altijd bij.
En om in schoonheid af te sluiten nog een dessertbuffetje met mango-kokostaart, appeltaartje, crème brûlée,  chocomousse,  frambozenmousse, pannekoeken met confiture,  tiramisu met kersen en chocolade, advokaat en merengue. Voor elk wat wils dus.

Er is weer lekker gesmikkeld.  We hoorden de mensen genieten tot in de keuken. En hebben heel goede commentaren gekregen van onze klanten. Mission completed. De verwennerij is voor 100% gelukt!! Zalig.

Op naar het volgende maar weer. Ik kan u al meegeven dat we het 2e week-end van Maart opnieuw een mosselweekend organiseren. Tot binnenkort. Nu gaan we eerst uitrusten van dit geweldige week-end. 
Lieve groeten.




Geen opmerkingen:

Coque au vin!

 Vandaag verzorgen we weer een privée-feest in ons restaurant.  Altijd gezellig. En leuk om te doen. Mooi versierde tafel, iedereen is happy...