29-11-2019

Deugddoende vakantie

 Ondertussen hebben wij in Oktober kunnen genieten van een deugddoende vakantie in het binnenland en de Noordkust van Spanje. De Rioja-streek heeft ons echt aangenaam verrast met zijn lekker wijntjes, prachtige landschappen en natuur en de heel vriendelijke bevolking. Niks toeristisch, gezellige kleine dorpjes, en heeeel veel roofvogels. Batterijtjes weer helemaal bijgeladen.
 Maar, geen vakantie zonder een zee gezien te hebben en lekkere vis te eten, dus nog een paar dagen naar de noordkust gereden ook. Vlakbij Santander ligt het plaatsje Virgen del Mar. Heerlijk was het daar. Klein baaitje, enkel Spanjaarden, weer geen massa-toerisme hier. En heerlijke visrestaurantjes.
Maar vooral hier ook prachtige natuur! Rotsen en grote wilde golfslagen, maar overal even mooie temperaturen. We hebben 3 weken 28 graden op de thermometer gehad! Buiten leven en genieten dus.
 De laatste week zijn we nog een beetje Zuidelijker, in de buurt van Valencia van het strand gaan genieten. Boekje lezen op het strand, veel gezwommen in de zee waarvan het water nog steeds een aangename temperatuur van 24 graden had.... Heerlijk! We hadden ook onze elecktrische fietsen mee om heerlijke tochtjes mee te maken. We hebben echt het onderste uit de kan gehaald om er een fantastische vakantie van te maken! Dat hadden we wel verdiend na al de ellende van de afgelopen 2 jaar. Het heeft ons echt deugd gedaan en weer de moraal gegeven om verder te gaan, om door te zetten en te doen wat we heel graag doen, onze zaak nog verder zetten. Zij het dan op een lager pitje als vroeger.


 We hebben onze buikjes volgegeten met verse vis en zeevruchten. We kunnen er weer een paar maandjes tegen. Terug naar het Charolais-vlees in Bourgogne nu! Wat absoluut ook geen straf is.
 
 Deze vakantie pakken ze ons nooit meer af. We keren naar huis met een bak vol zalige herinneringen aan die fantastische 3 weken hier in Spanje. Zeker voor herhaling vatbaar. Maar eerst weer maar eens een jaartje werken zeker? De boekingen lopen weeral binnen voor het jaar 2020. Dus, als jullie zin hebben om langs te komen volgend jaar.... be my guest!! Stuur een mailtje en wij laten je weten of er nog plaats vrij is en dan maken we er in de zomer weer zo'n supergezellige zomeravondjes van op ons terras! Tot ziens! En groetjes aan allen. Love you all xxx

Geen opmerkingen: