10-07-2016

Juni = verwenmaand met bezoek voor ons!!

 De zusjes van Eddy met hun mannen zijn ons weer een paar dagjes gezelschap komen houden. Dat zijn altijd heel fijne dagen! Ze doen het nu al een paar jaar, zo in de maand juni eens een paar dagjes naar hier komen!
 En ik had dan ook nog eens het geluk om mijn ex-collega's van 20 jaar geleden terug te mogen ontmoeten! We hebben de hele week zulke fijne herinneringen opgehaald!! Deed echt deugd om deze dames nog eens te zien! het leek wel of we mekaar nooit uit het oog verloren hadden! Zo gezellig!
 Met pijn in het hart gingen ze weer naar huis! Er kwam zelfs een zakdoek aan te pas bij het afscheid! lol.
 Maar, daarna kwam natuurlijk de kers op de taart voor mij! Ons moederke kwam met een vriendin met de TGV naar hier voor een paar dagen! De dagen vlogen voorbij, zo goed hebben we ons geamuseerd! Elke dag een nieuwe uitstap en gezellig samen ontbijten en 's avonds eten.
En op bezoek in het prachtige kasteel van St Aubin sur Loire!! Dat was een toppertje voor ons moeder die zo graag eens een kasteel wilde bezoeken! Opdracht volbracht! De week was geslaagd! Hopelijk springt ze snel nog eens terug op de trein voor een bezoekje! xxx

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...