27-01-2016

Aux urgences!! Naar de spoedgevallen!!


Vandaag heel de namiddag met mijn ventje op de spoed gezeten. Hij had een blok hout op zijn hand gekregen ter hoogte van de duim. En dat werd aardig dik en blauw en deed flink pijn. Het zag er gewoon niet goed uit. En maar goed dat we er mee gereden zijn want er is een stukje bot afgebroken en de ligamenten zijn geraakt. Nog veel geluk gehad dat het niet helemaal gebroken was! En nu dus het verdict: 15 dagen NIKS doen!! Hij ligt niet in het gips maar heeft een soort brace gekregen die hij enkel mag uitdoen om te douchen, voor de rest altijd aanhouden en geen kracht zetten met die hand! Zeker geen groenten en vlees snijden (lastig voor een kok he) want die beweging is net heel slecht. De arts had gevraagd welk beroep Eddy had en hij mag echt niks doen met die rechtse hand of het kan nog zijn dat dat stukje bot operatief moet verwijderd worden. Dus, hij is gewaarschuwd he! Ik zal hem maar goed in de gaten houden. En dus ga ik vanaf nu maar de keuken in om alles te snijden en klaar te zetten zodat hij het enkel nog moet bakken of koken. Gelukkig is het de komende weken wat rustiger en staan er geen speciale weekends op het programma!
Wel zullen we de werken aan de bomen een maandje moeten opschuiven want het is wel de bedoeling dat Eddy de kettingzaag gaat hanteren dan en dat gaat de eerste weken echt niet lukken vrees ik! Pech, maar er zijn erger dingen in het leven he! Rusten nu en dan komt alles wel goed!
Groetjes
Greet

1 opmerking:

Anoniem zei

Oei !! Pechvogel !
Dat is geen goed nieuws .
Het is allemaal rap gebeurd,maar het herstel vraagt tijd.
Spoedig herstel,Eddy !
Grtn

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...