21-08-2014

Nog eens een teken van leven!!

Hoi lieve schatten allemaal! We hebben inderdaad al een tijdje niets meer van ons laten horen. En dat komt door niets anders dan.... een fantastisch drukke zomer!! Kamers vol (zelfs eentje meer dit jaar!) en alle avonden het restaurant vol... werkendag!! En dus daardoor geen tijd om lange mooie artikels met foto's op de blog te plaatsen. Alle energie gaat naar wassen, plassen, strijken, poetsen en de gasten in de watten leggen! Maar .... nog een paar weekjes en de rust keer weer. We zijn de laatste drukke weken van dit seizoen aan het afwerken en dan lonkt voor ons ook een beetje vakantie!
België staat dit jaar weer op het programma! Eerst was Spanje gepland, maar dat is door omstandigheden geannuleerd dus komen we nog eens naar de hometown voor een weekje of 2! We zien elkander daar dan hopelijk wel eens een keertje! Tot dan.. no worries over ons! We maken het goed, en we draaien goed dus.............de vakantie gaat deugd doen!
Niettegenstaande zijn jullie allemaal welkom op ons Mosselweekend in september!! Dit zal doorgaan op 12-13-14 september! Reserveer snel, dan heb je de beste plek!

1 opmerking:

Anoniem zei

Lieve Greet en Eddy,
Jullie kunnen er dan de riem eens afgooien en dat zal zeker deugd doen. Nog even doorwerken.
Ik ben heel blij dat jullie komen en kijk er al naar uit.
Lieve groetjes!xxx

It's that time of the year again!!

Mijne dikke vriend mag ook terug buiten int zonneke staan. De winterslaap binnen is voorbij.   Alle tuin- en terrasmeubels buiten halen en a...