04-01-2012

Gelukkig nieuwjaar iedereen!

Eindelijk nog eens een keertje tijd om wat te schrijven! We zitten nog altijd in België, vanvond gaan we bij de laatste broer buurten, dan zijn we overal geweest bij de familie! Grote bende he! En tussendoor komen we al eens wat vrienden en oude bekenden tegen hier en daar. We hebben al flink wat boodschappen gedaan voor dingen die we ginder niet of moeilijk kunnen vinden, en natuurlijk proberen we ook wat vakantie te houden he!
Een flinke wandeling, sauna, massage, cinematje, etentje, pintje gaan drinken.... alles kan!
Vandaag al wat gewassen en gestreken en stilaan begint de terugreis vorm te krijgen! Deze namiddag nog naar de tandarts! Jaarlijkse traditie als we in België zijn. We hebben al onze ziekteverzekeringen etc. wel ginder, maar de tandarts blijven we toch in België doen! Hier zijn we in goede handen, en dat willen we zo houden!
Vrijdagavond gaan we dan nog eens de buurt onveilig maken in café Bazaar! Wie zin heeft komt er maar eentje drinken! wij zullen daar wel ergens aan den toog zitten! Misschien tot dan, en anders.... tot in oktober!! Dan komen we nog eens terug voor een trouwfeest in de familie!
Heel veel groetjes aan iedereen! Onze allerbeste wensen voor 2012! Dat al je dromen en wensen in vervulling mogen gaan, de gezondheid goed mag blijven, en iedereen veel liefde en plezier op zijn weg mag vinden! Meer moet dat niet zijn! Groetjes en tot de volgende!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...