23-01-2012

Des winters als het regent!

Dan zijn de paadjes diep, ja diep! En dat hebben we afgelopen vrijdag met de avondwandeling mogen ondervinden. Het is rond een uur of twee in de namiddag beginnen regenen, en niet meer gestopt voor de avond. Omdat wij allebei pas goed ziek geweest zijn, hebben wij wijselijk besloten om de wandeling niet mee te doen, maar nadien iedereen op te wachten met lekkere warme wijn, zoals beloofd, en gebak. Ongeveer een 10 moedige wandelaars hebben het hondeweer getrotseerd en hebben de wandeling gemaakt! Maar onderweg was het naar het schijnt geen pretje met die kleigrond hier! Dat schuift verschrikkelijk! En dan in het donker! Gelukkig hadden ze hun zaklamp bij! Maar wij zijn dus tegen 20u met onze Gluhwein en gebak naar het zaaltje gegaan, en hebben daar iedereen opgewacht om ze weer terug op te warmen na hun avonturen! Het is nog een gezellige avond geworden. Welliswaar veel minder opkomst dan vorig jaar, maar toch. Iedereen had lekkere dingen gemaakt, eerst het hartelijke gebak en de quiches verorberd, en nadien snoepen van al het zoete gebak. En dan nog het Driekoningengebak daar hier naar goede gewoonte de ganse maand januari overal gegeten wordt! We hadden weer een fijne koning dit jaar: Bernard viel de eer te beurt! Vive le roi!! :0)))
We kunnen weer uitkijken naar de volgende activiteit! Maar eerst ons Mosselweekendje volgende week nog! Er is nog plaats op zondag! De zaterdagavond zit al helemaal volgeboekt! Niet te lang wachten dus! Want het is de laatste keer deze winter! Dan bouwen we weer stilaan op naar de zomer! De dagen worden al een beetje langer.... het zal weer vlug daar zijn!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...