15-03-2011

De klusweek in beeld!

Wat hebben wij toch geluk met dat jaarlijkse klusteam van ons! Ze hebben dit jaar weer hun beste beentjes voorgezet!! We merken het weer goed dat ze gepasseerd zijn!! Met trots en plezier stel ik hen aan u voor! En laat ik u zien wat ze weer gepresteerd hebben! Bij die overstroming van in begin december was er heel veel hout aangespoeld, en daar zat nog altijd een deel van vast in de rivier, kregen we er met ons twee gewoon niet uit! En dus hebben Sus, Klus, Ted en Guy ons er nu mee geholpen! Het was de zwaarste dag van allemaal! Ook omdat we buiten die boom in het water die niet wilde lossen en dus vereende krachten nodig waren om hem van plaats te krijgen, ook nog de bomen en struiken aan de overkant omgedaan hebben om in de zomer meer licht en zon op ons terras te hebben. En dat hout moest natuurlijk allemaal van de overkant naar onze kant gehaald worden door het water! Dat is ook serieus zwaar! Je zit altijd met die stroming, en op sommige plaatsen is het vlot tot aan je middel diep! Vandaar ons sexy pakje op sommige foto's! Maar het is ons gelukt! Het venijn ligt op de kant!
De volgende dag hebben we dan maar een lichter klusje gezocht, omdat iedereen zijn kaarske wel serieus uit was na al dat trek en sleurwerk!! Schilderen dus! De dakgoot was helemaal aan het afblotten, en dus heeft Ted die afgschuurd, en Michel heeft er een nieuw laagje verf opgezet. Maar we hebben de hele voor en zijgevel onderhanden genomen! Het ziet er weer als nieuw uit! Het kan er weer voor een paar jaartjes tegen! Super!! En het was stralend weer! Perfect om te schilderen!!
En onze jongens hebben ook die raam achteraan onze privé-woning er uit gehaald en een nieuwe gestoken, beetje groter en met ingebouwde rol en dubbele beglazing! Nu hebben we vanuit de woonkamer ook een fijn zicht op de rivier! Allé, volgend jaar toch als we naar daar verhuizen, want voorlopig wonen we nog in het appartement boven de bar. Het wordt gezellig!!

Ze hebben ook een nieuw toilet geplaats, kasten ingebouwd in keuken en badkamer.... kortom, overal en aan alle kanten werd gewerkt! Hier in het dorp zeiden ze het al in de winkel: ze zijn overal bezig!! ;-) Maar ik ben dus nu een tevreden mens! Het is nog lang niet klaar! We moeten alles nog afwerken, en er rest nu binnen natuurlijk nog veel schilderwerk, maar dat kunnen wij met ons tweetjes tussendoor verder afwerken! Toch fijn als je voor de zwaardere klussen zo eens goed wat hulp krijgt!
Mijn superklusteam, nog eens 1000 maal dikke merci voor alles wat jullie weeral maar eens voor ons gedaan hebben!! Kom er in de zomer maar lekker van profiteren, dan leggen wij jullie met veel plezier nog eens goed in de watten samen met jullie vrouwtjes, die jullie toch ook een weekje moeten missen hebben! Dus ook aan hen een dikke merci dat we jullie mannen een paar dagen mochten lenen! ;-) We hebben ze goed verzorgd! Ze hebben genoeg eten en drinken gehad, maar die blauwe plekken en bulten, daar kunnen we niks aan doen! We staan zelf ook vol!! ;-) Het was een zware week!!! Maar toch plezant! Merci he maatjes!!! xxx

Geen opmerkingen:

Ze zijn er weer!!!!

  Elk jaar weer een feest!! De dag dag de koetjes weer buiten mogen.  Makes me so happy.  Welkom terug buurvrouwtjes. Blij dat jullie er wee...