24-10-2010

Pompoenenfeest onder vrienden!!

Vandaag had Carla samen met een hoop andere exposanten een Pompoenenfeest georganiseerd op een zolder in Issy l'Eveque. De feestjes van Carla hebben hier in de buurt al een goede reputatie opgebouwd en dus is altijd veel volk op post voor de gezellige sfeer en plezier! Lekkere hapjes, drinken, muziek en vrienden onder elkaar! De perfecte ingrediënten voor een supergezellige dag! En we hebben er weer van genoten! Nu hebben we al onze vrienden weer terug gezien na de vakantie! Het was goei weer, een fijne herfstdag, en iedereen was weer blij en goedgezind! Wat wil je dan nog meer! Wij waren er naartoe gegaan met onze Belgische vrienden Frank en Veerle en Alain en Evelien, die hier in de buurt allebei ook kamers verhuren! Zij waren hier deze middag met z'n viertjes komen eten, en nadien zijn we met z'n allen naar het Pompoenenfeest gegaan. Friends for life al ondertussen! We hebben hier een goei groepke bij elkaar! Het was heel gezellig! Volgens mij gaan we deze winter nog wel eens een paar keer bij elkaar vallen voor zulke gezellige avondjes! Nu hebben we daar tijd voor he, in de zomer niet!
Na zo'n gezellig dagje kunnen we er weer allemaal tegenaan! Morgen fris weer allemaal aan het werk! Moet kunnen, zo de alledaagse beslommeringen eens een keertje aan de kant zetten! Hacunamattata!! Pluk de dag!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Nu krijgen jullie daar ook al een Belgisch onderonsje.Heel gezellig!
Ja,'pluk de dag' dat is ook mijn instelling om aan de alledaagse beslommeringen te ontsnappen.
Lieve groetjes!
moeder

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...