14-07-2010

Knots Kaboem Brokkepap!!!

Wij hebben vorige zaterdag een serieus onweer gehad van 2 uren!! Het was hier knal boven ons hoofd te doen!! Boenken en knotsen!! Er was niks plezants meer aan!! En natuurlijk zijn we daar nu de prijs nog van aan het betalen he!! We zitten al een paar dagen zonder internet! De modem was niet stuk, maar de ADSL-lijn wel beschadigd, en dus moet er een technieker komen! Maar.... we zitten in Frankrijk he ;-) Volgende week dinsdag komt er een technieker langs. Niet vroeger!! Dus nog een paar dagen of-line!!! Verdorie!!!
Maar aangzien bij ons 80% van de reservaties via internet gaan, kunnen wij dat zo lang niet missen! Dus zijn we gisteren een G3-stick gaan kopen, Internet Everywhere!!! Maar wel via een gewone inbel-verbinding!!! Dus internet terug gelijk als in de beginfase. Heeeeeel traaaaaag!!!! Maar we kunnen onze mails weer binnen halen!! En dat is nu het allerbelangrijkste!!
Toch maar even niet te veel foto's doorsturen naar hier, want dan blokkeert den hele handel weer he! Enkel tekstbestandjes aub! Nog een weekje geduld voor jullie mooie vakantiekiekjes dus! En an volgt ook wel een volledig verslag van onze dagen in de Tour de France!!! Want die hebben we niet gemist hoor! En vanavond gaan we naar het vuurwerk van 14 Juillet, de Franse nationale feestdag! Life gos on! ook zonder internet!!!
Even geduld aub ;-) Groetjes!!!

Geen opmerkingen:

Ze zijn er weer!!!!

  Elk jaar weer een feest!! De dag dag de koetjes weer buiten mogen.  Makes me so happy.  Welkom terug buurvrouwtjes. Blij dat jullie er wee...