20-10-2008

Vakantie in de zon!

Vorige week zijn wij onze batterijtjes gaan opladen met zonne-energie in het zuiden. We hebben ons enkele dagen in Monaco teruggetrokken. Met ons tweetjes weg van alle stress. Want Monaco mag dan al, en zeker in vergelijking met ons rustige dorpje in Bourgogne, een overbevolkt landje zijn, je kan er wel heel goed anoniem verdwijnen in de massa en genieten van de rust van het strand en een heerlijk oktoberzonnetje! En laat nu dat juist zijn wat wij nu nodig hadden! We hebben er niet veel anders gedaan dan eten, drinken, zonnen en rusten..... Wat wil een mens nog meer! Af en toe eens een wandeling door de haven, naar de "bootjes" kijken en onderweg heel vaak op een gezellig zonnig terraske belanden voor een lekker glaasje wijn. Vakantie!

En vanaf 's morgens heel vroeg vanuit het slaapkamerraam al genieten van de zonsopgang en stilaan wakker worden van de zonnestralen op je gezicht in plaats van die vreselijke wekker!
En nu zitten we dus in België. Onze huiszitters ( de 2e ploeg nu dus) zit in ons huis, en wij zitten hier in hun huis. De eerste dag een beetje raar, maar nu voelen we ons hier al helemaal thuis! We hadden dit weekend echter wel meer de indruk dat we een party-flight naar Ibiza genomen hadden in plaats van de autorit naar België. We moesten gewoon van het ene feestje naar het andere! Stikkapot was ik gisterenavond. Maar we hebben vandaag eens lekker tot bijna de middag in bed gelegen en nu zijn we er weer helemaal klaar voor. Deze week is het "ietsje" rustiger maar toch ook al een goed druk programma. Iedereen wil ons zien, we hebben nog enkele verplichtingen hier in België..... De vakantie gaat te kort zijn! Maar we genieten er wel van! Dus, misschien tot ziens een van de dagen hier in België!

Geen opmerkingen:

Ze zijn er weer!!!!

  Elk jaar weer een feest!! De dag dag de koetjes weer buiten mogen.  Makes me so happy.  Welkom terug buurvrouwtjes. Blij dat jullie er wee...