Net in de zetel "gevallen" na 3 dagen hard werken. Sinds maandag begonnen met voorbereidingen. En nu net de zaal proper achtergelaten en hier thuis alles weer op zijn plaats gezet. Nu even rusten want we zijn stikop!
We hadden een Kerstmenu voor de oudjes van ons dorp. Ze hebben nogal gesmikkeld van het heerlijke menu dat we voor hen gemaakt hadden.
Hierbij het menu en enkele foto's.
Apéro: Pomme d'amour met aperitiefhapjes
Voorgerecht: pompoenwafels met foie gras, mousse van foie gras, magret de canard en vijgenchutney.
Hoofdgerecht: varkenshaasje met champignonsaus, bloemkool met curcuma, wortelen en spruitjes en gratinpatatjes.
Kaasschotel
Dessert: profiterole, tiramisu met speculoos en rode vruchtencake.
Koffie.
Het was een succes. Iedereen was super tevreden en wij zijn ook blij dat het zo vlot ging allemaal. Nu in ons zeteltje voor verdiende rust. De restjes oppeuzelen. Hmmmmm






Geen opmerkingen:
Een reactie posten