23-01-2020

Back in business!!

Na een deugddoende vakantie bij de familie en vrienden in België is het nu weer tijd om er in te vliegen! Vandaag hebben we de keuken weer opgestart want vanaf morgen is het weer mosselweekend. 3 dagen lang kunnen onze klantjes weer komen genieten van die heerlijke lekkernijen uit de zee. Of stoofvlees voor wie niet zo gek op mosselen is. Op zaterdag is er nog een beetje plaats over, dus heb je nog niet gereserveerd dan kan het nog snel.

En we beginnen ook met de voorbereidingen van het Valentijnsweekend. Ieder jaar opnieuw leggen we in die periode onze allerliefste klanten eens extra in de watten met een heerlijk menu, met heel veel liefde klaargemaakt! Dit jaar is het thema "Zuiderse Passie", "Passion du Sud" dus he.
En dat kan alleen maar lekker lekker lekker zijn. Laat je verrassen en verwennen en kom met je geliefde, of vrienden, of buren (gewoonweg iedereen die je graag ziet)  bij ons voor een gezellige avond vol Zuiderse lekkernijen. Door ons klaargemaakt met veel Amore, en door u met veel Amour opgesmikkeld. Perfect Match!
A bientôt les amoureux!! On vous attends nombreux.

1 opmerking:

Anoniem zei

Dat is ondertussen weer allemaal verleden tijd ,maar jullie hebben weer extra goed gewerkt om het Valentijns weekend te vieren met de klanten.
Dikke proficiat !👍👏

It's that time of the year again!!

Mijne dikke vriend mag ook terug buiten int zonneke staan. De winterslaap binnen is voorbij.   Alle tuin- en terrasmeubels buiten halen en a...