26-01-2017

Planning voor Februari!!!

Vandaag wordt er hier druk gewerkt rond het volgende thema-weekend! Valentijn!! Dit jaar staat alles in betekenis van "een wereld van liefde" "un monde d'amour". Tapa's van over de hele wereld. Zowel vis als vlees. We zijn volop bezig met het uitwerken van ons menu. Meer informatie volgt, maar ik kan je alvast de data doorspelen. We beginnen er aan op vrijdag 10 februari en gaan er gewoon mee door tot op dinsdagavond de 14e, de enige èchte Valentijnsavond! Dus 5 dagen lang iedere avond (vanaf 19u)mogelijkheid om van dit heerlijke menuutje te komen genieten, en op zondag ook 's middags! Het menuutje zal 25 euro pp gaan kosten, apéro en koffie inbegrepen. Wijnen en andere dranken niet inbegrepen. Je kan vanaf vandaag beginnen reserveren! Tot binnenkort!
 
Ook gaan we einde februari, het weekend van 24-25-26 Februari, weer een mosselweekend organiseren, daarvoor kan je dus ook al inschrijven! tot ziens!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...