23-10-2015

Gastronomische herfst in Bourgogne!!

 De herfst is één van mijn favoriete seizoenen hier in Bourgogne! Alles kleurt in de mooiste kleuren en onze rivier lijkt wel van goud door al die gele blaadjes die er in vallen! Elke dag is weer anders en het ruikt heerlijk! Uren wandelplezier, wild opsporen want dat zit hier in de buurt nog genoeg en genieten van de heerlijk zachte temperaturen! Volgende week hier nog 19 graden!! Zalig he!!
En als u dan echt van een heerlijk gastronomisch weekendje wil genieten, boek dan snel nog een last minute mini-herfstvakantie bij ons. In het weekend van 7-8 November is in Bourbon-Lancy (op 10km van onze deur) een Salon van de Gastronomie met wijnen van over heel Frankrijk (en dus niet enkel van Bourgogne), foie gras, escargots de Bourgogne, oesters, diverse charcuteries, wild en andere lekkernijen die het u met de feestdagen alleen maar aangenamer kunnen maken! Ook elk jaar producteurs van Cognac en Calvados ter plaatse! En niet te vergeten ons vermaarde Charolaisvlees! En wij maken er in dat weekend een heerlijk herfstmenuutje bij en dan kan er al niks meer stuk he! Dus.... kom maar af! Er is nog plaats! Gastronomisch genieten in Bourgogne!

Geen opmerkingen:

Ze zijn er weer!!!!

  Elk jaar weer een feest!! De dag dag de koetjes weer buiten mogen.  Makes me so happy.  Welkom terug buurvrouwtjes. Blij dat jullie er wee...