Vandaag hebben we hier op ons terras één van onze klanten een Happy Birthday dinner bezorgd. Het was stralend weer dus ze konden heerlijk buiten zitten. Een beetje een windje, maar daardoor was het net zo lekker in het zonnetje!
Eer kwam de vraag of wij als dessert voor een lekkere gateau konden zorgen???
En of we dat kunnen! Ik heb me dus weer maar aan het bakken gezet en heb een heerlijke (al zeg ik het zelf!) biscuit met vers fruit gemaakt! Heerlijk vol overladen met banaan, kiwi, mango, aardbeien en nectarine! Een goei mop slagroom er op en "muizekeutelkes" (hagelslag voor de NL vrienden!) ertegenaan. Opdracht geslaagd! Ze hebben hem helemaal opgesnoept! En niks dan blije gezichten! Daar doen we het voor he! En nu net alles aan de kant en weer klaarzetten voor de avondshift! We zijn goed bezig!
Lieve warme zonnige groeten uit Bourgogne! xxx Love you all!
In januari 2008 zijn wij verhuisd naar Frankrijk om daar een nieuw leven op te bouwen. Hier kan je ons grote avontuur volgen. We zullen regelmatig nieuwtjes en foto's verspreiden zodat onze vrienden en familie thuis goed kan volgen hoe we het stellen in Bourgondië.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Net een levering gehad van prachtig en vooral lekker vlees van de Charolais koeien van een boer uit het dorp. Dus.... reserveren maar zou i...
-
Nu zondag 13 April zal ons restaurant tijdens de lunch uitzonderlijk gesloten zijn. Ik neem deel aan de brocante t'en voordele van het ...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten