20-05-2014

Een weekje onder vrienden!!

Onlangs hadden we het geluk om mijn beste maatje An en haar gezinnetje hier nog eens te mogen ontvangen. We hebben echt genoten van hun aanwezigheid en gezelschap en er een paar fijne dagen van gemaakt! Ik ben meter van haar jongste dochtertje, Leen, en dat blijft toch iets speciaals he, zo je petekind nog eens zien!We hebben echt nog eens genoten van elkaar!
En het was gelukkig super goed weer! Dus konden we lekker gaan wandelen en terrasjes doen! Samen naar de koetjes gaan kijken, vissen in de rivier in de tuin.... buitenleven en zonne-energie op doen!!
En op maandag was onze zaak gesloten en zijn we er met z'n allen op uitgetrokken! We zijn op 160 km van hier een bouwwerf van een oud kasteel gaan bezoeken. Tenminste, een nieuw kasteel dat gebouwd wordt zoals men het in de oude tijd deed! Met zelfgemaakte kranen en steigers en materiaal... We moesten er wel een eindje voor rijden (al viel dat best mee door een stukje autostrade en dus vlot verkeer) maar het was zeker de moeite!!! Voor ons èn voor de kinderen zeer interessant om te zien! Een live geschiedenisles!! je moet maar eens op de site gaan kijken van het kasteel en dan kan je er alles over lezen! Echt de moeite hoor! Hier vind je er alles over terug:  http://splashurl.com/l9n574t
Maar voor ons was het vooral belangrijk om er echt een dagje onder vrienden van te maken, en voor ons 2 dan nog eens extra om na de verbouwingswerken met de broers en mijn zus, ons lichaam eens een dagje rust te gunnen! We waren kapot!!! En door samen met hen eens een dagje " de toerist" uit te hangen konden we ons lijf en leden eens wat laten rusten! En we hadden de zon op onze kant, dus... wat wil een mens nog meer! Schoon leven, mooie dingen zien, in goed gezelschap en met goei eten en drinken! Heaven!!
We hebben dit fantastische dagje afgesloten met een pick-nick aan onze vijver 's avonds waar de meisjes nog een paar uurtjes konden vissen terwijl wij genoten van spijs en drank, de avondzon en elkaar! Ons Leen had de eerste prijs, die had den dikste gevangen.... den diksten boom he!!  ;0)) En toen wisten Eddy en de papa weer wat doen!! Krijg dat maar uit de knoop allemaal! Lachen hoor! Echt genieten! Schatjes, nog eens nen dikke merci om langs te komen! Het waren voor ons ook super leuke dagen! Voor herhaling vatbaar! Love you en miss you allemaal! xxx Tot de volgende keer!!!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...