25-04-2010

Zalig dagje, in aangenaam gezelschap en stralend weer!

Vandaag was in Cressy sur Somme de jaarlijkse wandel- en MTBdag! Het was stralend weer, dus wij deze morgend ook al vroeg uit de veren om van de plaatselijke flora en fauna te gaan genieten! Met zo'n uitgestippelde routes kom je eens op weggetjes waar je anders nooit passeert, en je leert weer veel mooie plekjes kennen! En dat er in Cressy sur Somme veel natuurschoon te genieten valt, daar zijn we ondertussen wel van overtuigd! De lente is veruit het mooiste seizoen hier vind ik! Al die bloemenpracht, die vele verschillende kleuren, bonte borders langs de wegen, eindeloze paardenbloemvelden, de bloesems in de bomen...... Je raakt er niet op uitgekeken!! Het doet wat met je, al dat moois!
En met zulk goed weer komt natuurlijk iedereen weer een beetje buiten! Deze namiddag op terras was het een aangename eerste terrasnamiddag met enkele vrienden uit de buurt! Jhon en Barbara kwamen lekker van het zonnejte genieten bij een hapje en een drankje, en Frank en Veerle waren allebei met de motor een goei toerke gaan maken. Nog eens een hele gelukkige 50e verjaardag trouwens Veerle!!!! Je bent halfweg nu he! De 1e helft dient om alles te leren, de 2e helft is enkel nog om te genieten!!! Ga er voor dus!
Maar deze morgend waren Alain en Evelien, onze nieuwe buren uit Issy l'Eveque samen met ons als één van de eersten op het appèl om de wandeling aan te vangen! Wij moesten deze middag weer open, dus we moesten vroeg starten om die 5 km in alle rust en genietend te kunnen afleggen he! We willen onderweg ook nog wel wat plezier maken en zotte streken uithalen he! Of eens blijven stilstaan bij alles wat we hier rondom ons vinden! Het zijn even grote "genieters" als wij! We gaan hier nog samen mooie dingen beleven denk ik!
Vandaag was alleszins een heel mooie dag! Hopelijk het begin van een mooie lange zomer! Voor ons staat de wandeldag van volgend jaar al met stip aangeduid in de agenda!! Tot dan!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...