05-03-2023

Jaarlijkse klusweek met de broertjes.

 Vorige week kregen we de broertjes nog eens op bezoek. Naar jaarlijkse gewoonte komen ze hier in maart een weekje klussen. Het is elk jaar weer een week waar we heel erg naar uit kijken. Vooral voor de mannen is het gezellig samen zijn met "the brotherhood" het belangrijkste. 

We moeten broer Jacky sinds vorig jaar jammer genoeg missen in het peloton. Maar elke avond eindigen we onze kaartavond met een cognakske, ter ere van hem. Zo was hij er toch ook weer een beetje bij he. For always in our heart.
De mannen hebben heel hard gewerkt. En het gaat ook goed om samen te werken. Ze vullen elkaar goed aan.
En ze kunnen alles! Topkerels zijn het, die mannen van Melis. Vloeren, tegelen, loodgieterij, schrijnwerkerij, elektriciteit,  ramen en deuren plaatsen. Ze doen het allemaal.
En met de glimlach en veel plezier en mopjes tussendoor.
En regelmatig eens een pauze met een drankje tussendoor. Even genieten van het zonnetje.
En tussen de middag samen lekker eten. In onze nieuwe keuken die Eddy en ik onlangs samen geïnstalleerd hebben. Want we zitten zelf de rest van het jaar ook niet stil hoor. 
3 supermannen die de laatste jaren alle 3 kanker gehad hebben, maar zich er zo sterk doorheen gevochten hebben. Krachtpatsers zijn het. Het heeft hun geleerd dat je vooral moet genieten van het leven en van de kleine gelukjes, elke dag opnieuw.  Het zijn mijn 3 helden! And I love them for that!

Geen opmerkingen:

Het jaar loopt rustig op zijn einde.

 Wat een jaar is dit weer geweest he. In januari zaten we zo vol plannen, zo gemotiveerd om er in te vliegen, grootse dingen stonden er te g...