19-03-2023

De eerste gasten zijn gepasseerd

 We zijn weer op volle toeren aan het draaien. Restaurant gaat goed, de eerste kamergasten zijn de revue gepasseerd. En de boekingen voor de rest van het jaar komen goed binnen. Fijn zo. We gaan weer weten wat doen en kijken met veel plezier de volgende maanden tegemoet. Er is nog plaats vrij in de zomer, dus aarzel niet om uw kamertje te boeken.

Dit week-end hebben we weer een lekker menuutje. We hebben vrijdag en zaterdag al een full house gedraaid. Vandaag, zondag is het iets rustiger. Of is het stilte voor de storm? Het kan zo maar keren he.

De gasten die hier vanmorgen vertrokken zijn, waren Franse mensen uut Normandie.  De grootmoeder van één van hun noemde ook Melis met haar achternaam. Net zoals Eddy.  Ze kwam uit een gezin van 12 kinderen. Klinkt bekend he Meliskes. Grote gezellige bende. Wie weet was het familie? Hun familie was alleszins veelvuldig " uitgezaaid" naar België,  vooral rond Ieper. Het zou dus zo maar kunnen.... It's a small world.


Geen opmerkingen:

Goed begonnen aan ons seizoen

 Het seizoen is hier goed gestart met al enkele weekjes gasten in huis. Het weer laat het dit jaar af en toe afweten, maar toch hebben we oo...