04-04-2021

Heerlijk fietsen langs de voie verte.

 Vorige week een prachtige fietstocht gemaakt in de buurt. We hebben maar een klein stukje gewone weg gedaan, en voor de rest altijd over fietspaden en kanaaldijken gereden.

Het is daar echt prachtig fietsen. En voordeel is dat er geen auto's of andere motorvoertuigen mogen komen.

Het is er ook zo goed als vlak. Met af en toe eens een sas of bruggetje waar je overheen moet. Dus parcours dat voor vrijwel iedereen haalbaar is.
En er staan overal bordjes met de afstand bij op vermeld. Zodat je perfect zelf kan kiezen naar waar, en vooral hoe ver je wil rijden. Handig dus.
Dit ritje gaan we zeker nog eens opnieuw maken. Het was er te mooi om er niet nog eens naartoe te willen gaan. Op een mooi zomers dagje, met de pick-nick in de fietstas.  Genoeg bankjes en mooie plekjes gezien onderweg.

Maar nu is zo een fietstochtje dus eventjes verleden tijd. We zitten weer in lockdown en mogen vanaf vandaag maar maximum 10 km van huis. Het zal dus weer even fietsen en wandelen onder de kerktoren worden. Gelukkig is het hier overal zo mooi, dus ook vlakbij huis.

Blijven jullie ook allemaal veilig en gezond.
Heel veel groetjes.
Love you all. X

#moulinduguécressysursomme #logerenbijbelgen #logerenbijlandgenoten #vakantiebijbelgeninfrankrijk #vakantieinfrankrijk #vacanceenfrance #chambredhotes #fietsvakantieinfrankrijk #bourgogne #bourgogneenvelo 

1 opmerking:

Anoniem zei

Mooie fietstochten zijn daar ,zie ik !
Voor jullie ook hopelijk gezond blijven en een snelle terugkeer naar de dingen ,die we zo erg gemist hebben.
Lieve groetjes ! xxx

Joyeux anniversaire à nous

 Vandaag vieren we onze verjaardag. 1 Mei 2008 was de officiële opening van onze zaak. 17 jaar geleden!! Wat gaat het snel!! En zoveel gebeu...