22-08-2008

We spelen een spel vanavond!

De familie heeft zich elke avond goed geamuseerd! Na het eten werden de spellekes boven gehaald. In de ontbijtruimte hebben wij een rieten korf staan vol spellekes, en boeken en vanalles ten dienste van onze gasten! De avonden zijn te kort om alles aan bod te laten komen! Het ging er geregeld spannend aan toe! Uno was het meest populaire spel, maar dat hadden ze dan wel zelf mee gebracht he! Dat is hun familie-spel denk ik! De andere bende speelde het Mad-spel, en ook de rummicub was populair! Het was gezellig! Wij voelden ons een weekje lid van de familie! En dat is natuurlijk altijd tof, als je zelf zo ver van alles en iedereen vandaan zit!
Maar nu tellen we weer af naar de aankomst van onze eigen familie! Mijn moeder gaat normaal gezien arriveren, samen met de broer van Eddy, Michel met vrouwtje Marleen! Zij komen hier een weekje vakantie houden! We kijken er al naar uit! En er komt nog een hele bende bekend volk uit Retie naar hier dit weekend! het word weer gezellig!

Geen opmerkingen:

Joyeux anniversaire à nous

 Vandaag vieren we onze verjaardag. 1 Mei 2008 was de officiële opening van onze zaak. 17 jaar geleden!! Wat gaat het snel!! En zoveel gebeu...