20-08-2008

Ploegenwissel!

Sinds kleine Thor vertrokken is ben ik mijn tap-hulpje kwijt! Hij vond het heel indrukwekkend allemaal die hendeltjes! en zeker hetgeen er uit kwam als je die hendeltjes naar beneden trok! Dat heeft hij zeker van de ...papa en de mama!!!! Die hebben hier met vrienden Kim en Tom ook goed genoten van de Bourgondische geneugten van het leven! Elke avond Thor in bedje en dan zij lekker met zen vieren de voetjes onder tafel voor lekker eten en drinken. De babyfoon in het midden van tafel en iedereen was gerust!
En Thor was er 's morgens ook altijd weer als eerste terug bij! Hij animeerde de hele ontbijtzaal met zijn bebrabbel en gekrijs. Gezellige boel!
Ook de andere Retiese gasten konden er van mee genieten. Ivan en Nathalie laten hier nog een boodschap voor ons achter in het gastenboek, en daarna waren zij ook weer verdwenen richting Antwerpse Kempen. Gedaan met Retiese klap vanaf nu, we wachten op de volgende familie! En die komt uit een andere hoek van Vlaanderen!
Rond een uur of 2 in de namiddag strijkt de familie Cretskens hier neer voor een dag of 5! Pieter is een ex-collega van Eddy in België en de grootste gemene deler tussen ons is wel de koers! Pieter is de neef van Wilfried Cretskens, die bij onze Tom in de ploeg van Quick-Step rijdt. De broer van Lesley is wielrenner bij de beloften, namelijk Jochen Engelen, ook geen onbekende!!!
En Dries Verstrepen, neefje van Pieter en Lesley is zopas voor de 2 keer Belgisch kampioen geworden bij de aspiranten op de weg! Dus ook geen vod he! Allemaal goei coureurs!!!!
We zetten de week vakantie meteen goed in met een goei fleske bubbels die we opdragen aan Dries zijne titel van Belgisch kampioen, en op de familie en de vakantie en de zon!!!! die gelukkig na een paar dagen afwezigheid zich weer van haar beste kant laat zien! Oh wat is het leven fijn als de zon schijnt!!!! Schol!

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat is het plezant om te zien en te horen hoe iedereen zich bij jullie amuzeert. We horen alleen maar positieve dingen van ieders verblijf bij jullie. De foto's zijn ook schitterend, zeker die met Thor er op.

Staf en Ingrid, grootouders van Thor

Joyeux anniversaire à nous

 Vandaag vieren we onze verjaardag. 1 Mei 2008 was de officiële opening van onze zaak. 17 jaar geleden!! Wat gaat het snel!! En zoveel gebeu...