30-08-2008

Het tornooi!

Eerst werden de ruiters aan het bruidspaar voorgesteld. En nadien begon het tornooi. Met ringsteken, gevechten met de lans te paard, maar ook zonder paard werden er duels uitgevochten. Alles werd gedaan om toch maar in de gunsten van Margaretha te vallen! Moet een zalig gevoel gegeven hebben he! Het was er snikheet! Al die gekostumeerde mensen mochten het wel hebben hoor! Ik was blij dat ik daar in een open topje stond! En tussendoor eens ne goeie kon drinken tegen de dorst!


Het spektakel werd even opgeschort toen er een ruiter van zijn paard viel en ongelukkig neer kwam. Hij kreeg een stamp van zijn paard achterna en bleef met een schedelfractuur op de grond liggen. Men is hem met de helikopter komen ophalen. Dat was wel sensatie! Je stond ineens weer in de realiteit van 2008! Wat een schok zeg! Maar later hebben we in de krant gelezen dat alles in orde gaat komen met die kerel! Eind goed al goed dus!

Geen opmerkingen:

Joyeux anniversaire à nous

 Vandaag vieren we onze verjaardag. 1 Mei 2008 was de officiële opening van onze zaak. 17 jaar geleden!! Wat gaat het snel!! En zoveel gebeu...