25-02-2021

Proper dorp.

 Vandaag zijn we met de groep vrijwilligers van de "comité de fleurissement " een voormiddag zoet geweest met het zuiver zetten van alle bloemenperkjes in het dorp.

We hebben een fijne groep dames, en ook enkele heren, die zich elk jaar ten volle inzetten om van Cressy sur Somme een echte "village fleurie " te maken. We krijgen er ook elk jaar een beoordeling voor,  zoals een hotel sterren krijgt. En we zijn best wel trots op de "2 🌸 🌸 fleurs" van ons dorp. 
We hebben gewoon ook een supergezellig dorp waar iedereen mekaar graag ziet en goed met mekaar omgaat. Ons dorp hangt goed aan elkaar en dat is heel fijn.
En dus had vandaag ook weer iemand voor koffie en fruitsap en heerlijke appeltaart gezorgd.  Want wie goed werkt moet ook goed eten he.
Natuurlijk hebben we de maatregelen gerespecteerd en voldoende afstand bewaard.  Maar het was toch heel fijn om nu met het goede weer terug buiten te kunnen komen en de vrienden terug te zien. De batterijtjes zijn weer opgeladen en ons dorp vaart er wel bij.
Wat zitten we hier toch goed in Cressy sur Somme. Echt een superdorp om in te wonen. 😍❤👍


Geen opmerkingen:

Joyeux anniversaire à nous

 Vandaag vieren we onze verjaardag. 1 Mei 2008 was de officiële opening van onze zaak. 17 jaar geleden!! Wat gaat het snel!! En zoveel gebeu...