Nu we wat meer vrije tijd hebben organiseren we af en toe wel eens een speciaal weekendje in ons restaurant. En zo hebben we in November ook een wildmenuutje klaargemaakt. En of dat een succes was! Het is een topweekend met superlekker eten geworden! Allemaal tevreden gastjes! Wat stond er zoals op het menu?
Als voorgerecht een paté van everzwijn met een paté van linzen en worteltjes met cashewnoten. Hierbij serveerden we een lekkere confituur van kweeperen. Superlekker allemaal!!
Daarna kwam er een lekker stukje hertenkalffilet langsgehuppeld met een stoofpotje van seizoensgroenten, peterselieaardappeltjes en rode kool met kweeperen. Zo'n heerlijk mals stukje vlees krijg je niet vaak op je bord! Het smolt weg! Geweldig!!
Nadien volgde er natuurlijk de eeuwige Franse kaasschotel. Daar kan je hier niet buiten he!
En last but not least mochten ze nog snoepen van een heerlijke zelfgebakken notentaart! Dit is echt zaaaaaaaaaaaalig lekker!! Al zeg ik het zelf! Weer een toppertje hoor die taart! Mmmm
En om het allemaal nog een beetje lekkerder en mooier te maken serveerden we dit op een bordje met een lekkere borrel homemade notenlikeur, vanilleijs en een goei toefke slagroom! Voila sè. Meer moet da niet zijn he. Het was echt de perfecte afsluiter van dit lekker dinertje!
Onze gastjes hebben ons na het eten van dit superlekker menuutje zelfs een ster beloofd. Als dat geen schoon compliment is he! Het motiveert ons alleszins om er volgende keer weer een goei lap op te geven en weer een lekker menuutje in elkaar te boksen! Wordt vervolgd!
Lieve Bourgondische groetjes aan jullie allen. Love you all xxxxxxxxxxxxxxxx
Geen opmerkingen:
Een reactie posten