19-04-2024

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er eens een paar dagen mee invliegen, dan merk je het verschil wel aan het einde van de week! Echte beren zijn het. Ze kunnen werkelijk ALLES! Nog eens een hele dikke merci voor alle hulp broertjes.  We kunnen jullie niet genoeg bedanken. Love you x

Maar tussen al het werken door waren er natuurlijk ook fijne rustmomentjes. Samen wat vissen en tussendoor een pintje drinken. Broers onder elkaar. Lekker zitten kletsen en verhalen van vroeger ophalen.
En chef Eddy heeft ons natuurlijk van de nodige spijs en drank voorzien. Want wie goed werkt moet goed eten ook he. Zondag was het uitstekend BBQ weer. Toen hebben we maar een half dagje gewerkt. Genieten hoort er ook bij.
En elke avond "werk-overleg" met een ricardje. Heel belangrijk! Het team moet goed roderen he.
Ik ging ook nog een paar dagjes naar België.  De expositie was afgelopen en ik mocht dus mijn schilderijen terug ophalen. Degenen die verkocht zijn bij de kopers thuis gaan afleveren. En de rest hangt weer lekker thuis in de zaak.
De broertjes brachten mij weer thuis. Dan moest ik de rit niet alleen terug doen. Gezellig onderweg en een blij weerzien met Eddy bij aankomst in Cressy-sur-Somme. 
In België nog de verjaardag van mijn beste maatje kunnen mee vieren. Gezellig avondje met onze beste vrienden. Was super hun nog eens allemaal te zien. Love you all. X Eddy werd gemist. Hopelijk kan hij er volgende keer weer bij zijn. 
En nu gaan we aan ons seizoen beginnen. De kamers zitten helemaal vol dit week-end. We weten weer wat doen. Maar... daarvoor zijn we er he. Laat de zomer maar komen. Wij zijn er klaar voor.... maar de zon duidelijk nog niet vandaag. Vanmorgen lag het ijs op de terrastafels en is het frisjes buiten. Wel een mooi zonnetje, maar ze moet nog wat aan krachten winnen. 
Fijne dag aan jullie allen. Ik vlieg in de keuken om al die hongerige gasten ( weer een wielerploeg in huis dit weekend) van de nodige spijs en drank te voorzien.  Ze zullen het nodig hebben voor 3 dagen koersen in onze regio. 
Tot de volgende. Love you all. X

Geen opmerkingen:

Grote schoonmaak

  Het was een drukke, maar gezellige week. Alle gastjes zijn nu weer vertrokken. Dus.... vandaag wassen en plassen om alles weer klaar te ze...