16-03-2024

Apéritif dînatoire voor de vrijwilligers

 Gisterenavond hebben wij in de feestzaal van ons dorp een apéritif dînatoire verzorgd voor de vrijwilligers die geholpen hebben bij de organisatie van de 2 dagen koers in ons dorp vorig jaar in September.  Dat was het week-end dat Eddy zijn sleutelbeen gebroken heeft. Bad memories. Maar nu gelukkig weer allemaal achter de rug. De organisators hebben gewacht tot wij weer konden werken om dit te organiseren.

En dus hebben wij gisterenmorgen om 6u onze ovens opgestart en een hele dag gekookt en gebakken en vanalle lekkers klaargemaakt,  om precies 12u later rond 18u dit allemaal op tafel te kunnen zetten.


Ze waren met 60 en hebben hun buikjes goed rond gegeten en gedronken.  Iedereen was heel tevreden. En wij dus ook he. Het was een hectisch dagje, ik had om 11u ook nog een verkoop van een huis bij de notaris. We hebben de voeten onder ons lijf uitgelopen. En dat na zo een zware week klussen in ons huis.

Maar we keerden om 22u moe maar voldaan weer naar huis. Opdracht volbracht. Op naar de volgende.

Heel veel lieve groetjes.  Love you all x

1 opmerking:

Josée Boeckx zei

Gefeliciteerd met jullie apéritif dînatoire , het ziet er allemaal heel lekker uit !
Zeker opdracht volbracht !
Lieve groetjes! moeder xxx

Goed begonnen aan ons seizoen

 Het seizoen is hier goed gestart met al enkele weekjes gasten in huis. Het weer laat het dit jaar af en toe afweten, maar toch hebben we oo...