20-01-2024

Algemene vergadering feest comité

 Gisterenavond hadden we onze eerste vergadering met het feest comité . Aan het begin van dit nieuwe jaar overlopen we nog eens hoe het vorige jaar was, hoe alle georganiseerde manifestaties zijn verlopen. En wat er eventueel nood heeft aan wat verbetering of een update hier en daar.

Er wordt ook een nieuw bestuur gekozen indien nodig. Maar, degenen die er nu aan zijn leveren prima werk, dus die mogen blijven!

En gelukkig willen ze dat allemaal. Dus we gaan nog een goed jaar tegemoet! Merci Francis, Marlène, Guillaume, Charlotte, Jeanne et Eliane! En we leggen natuurlijk de kalender voor het nieuwe jaar vast. Alle feesten en manifestaties die voor dit jaar gepland staan. Ieder kan voorstellen doen voor een uitstap, een thema voor een soirée aanbrengen. En er zijn vertegenwoordigers van alle verenigingen uit Cressy-sur-Somme die kunnen doorgeven wat zij dit jaar nodig hebben voor hun club. Allemaal goede afspraken maken, zodat het jaar zonder problemen verloopt.

En nadien.... drinken we samen een glas en eten we zelfgebakken gâteaux.  Oergezellig! We hebben een goei ploegske. En maar liefst 6 verenigingen in een dorp met nog geen 200 inwoners! Wandelclub, gymclub, Tai-chi,  Atelier créatif, de club voor de ouderen van het dorp en het feest comité. C'est pas mal ça !

En deze morgen ben ik al op pad geweest voor 2 bezichtigingen in huizen die ik te koop heb. Zalig buiten nu met een heerlijk zonnetje.  Fingers crossed dat er een verkoop van komt.  Ze waren alleszins heel enthousiast.

En nu vliegen we in de kookpotten. Vanavond hebben we vrienden uitgenodigd. Een goede eerste test voor Eddy vooraleer we volgende week het restaurant weer open doen! Heel veel zin in. En morgen zijn we zelf bij vrienden uitgenodigd.  Ons laatste vrije weekendje zit goed volgeboekt dus.

Heb allemaal een heel fijn weekend. Hopelijk hebben jullie ook zo’n zalig winterzonnetje. Lieve groetjes. 

Geen opmerkingen:

De Lente komt er aan!!

 Heel het week-end hard gewerkt. Gisteren alles opgeruimd en gepoetst. En sinds gisterenavond weer nieuwe gasten in de kamers. Overal komt h...