12-01-2023

Terug thuis!

 

Gisteren weer thuis gekomen van een bezoekje aan de familie in België.  Het waren hele drukke dagen, en we hadden nog veel meer bezoekjes willen doen bij mensen die we kennen en die een grote plaats in ons hart innemen, maar..... de tijd ontbrak. Dus aan hen eerst en vooral een grote SORRY!!!


Het was een blij weerzien met onze 2 mooie plekjes hier. We gaan graag naar de familie en vrienden, maar we komen ook heel graag weer thuis in ons geweldige Cressy-sur-Somme ook. En vanaf vandaag begint het gewone leven weer. Werken geblazen, want dat gaat niet lopen als je er niet bent he. Ik heb ook mijn immo-job even op een lager pitje gezet, maar ga er nu weer volle bak tegenaan gaan.

En de broeksriem wordt aangespannen want die weegschaal deze morgen 😱😱😱⚖📢 die riep me toe dat het nu wel genoeg geweest was!!! Elke dag wel een feestje of een etentje.... dat kan niet blijven duren he. Dus... here we go met de goede voornemens!! Gisteren met de vrienden hier nog goed geklonken op het nieuwe jaar. En vanaf vandaag gaat het blok erop! Régime !!

Onze allerbeste wensen aan u allen. Dat 2023 u enkel maar mooie dingen mag brengen.

2 opmerkingen:

Raymonda Breugelmans zei

Allereerst ook voor jullie een goede gezondheid en heel veel geluk in 2023.
Wat verlang ik al naar de rust en heerlijke natuur van Cressy.
Hopelijk tot binnen een paar maanden, groetjes uit Balen

Anoniem zei

Beste wensen ook voor jullie. Heel veel groetjes. Eddy en Greet.x

Het jaar loopt rustig op zijn einde.

 Wat een jaar is dit weer geweest he. In januari zaten we zo vol plannen, zo gemotiveerd om er in te vliegen, grootse dingen stonden er te g...