15-08-2010

Go Go Go Molteni's !!!!

Afgelopen dagen hadden wij hier weer leuke gasten in ons huis! Een groep wielervrienden!! De Molteni's uit Ieper!! Een leuke gezellige bende waar we weer een paar mooie avondjes mee beleefd hebben. 's Avonds aan tafel werden de routes uitgestippeld, met een paar goei Belgische Duvelkes er bij ging dat natuurlijk veel vlotter! Hoe later op de avond, hoe meer Duvels binnen, hoe langer de ritten werden!! Maar ik moet zeggen.... ze hebben de ritten altijd wel uitgereden!! En het is hier nergens vlak he!!! Berg op, berg af..... Pffffffff Dus na zo'n avondje Duvelen en een stevig ontbijtje de ochtend nadien gingen de mannen met z'n allen op stap! Go Go Go Molteni's!!!
Ze waren wel goed ingepikt ook! Het waren schoon fietskes die ze bij hadden! En jaja, André.... er zat weer ne Ridley bij hoor!!! ;-)

Nog een groepsfotoke voor in het archief! Altijd plezant he! Maar die zwarte koeienvlekjes op die ene trui passen niet echt in het landschap van de "Charollais"!! Pas maar op dat ge gene stier achter uw billen krijgt zo!! ;-)

Molteni's, het was gezellig met jullie er bij! Tot de volgende!! Ik zal al een paar Duvelkes koud zetten en de Rock-Cd'tjes klaar leggen!! ;-) Asta la Vista!

Geen opmerkingen:

Joyeux anniversaire à nous

 Vandaag vieren we onze verjaardag. 1 Mei 2008 was de officiële opening van onze zaak. 17 jaar geleden!! Wat gaat het snel!! En zoveel gebeu...