07-02-2008

Hier lijkt het al zomer!






Deze morgend met zo'n schoon zonneke opgestaan! Het was vanaf half 9 stralend weer! Een geweldige zon en geen wolkje aan de hemel! Op ons terras duurt het dan niet lang of je kan in je truitje buiten lopen! Dus deze morgen eerst boven wat gedaan, plinten geslagen en parket afgeschuurd en dan buiten!!!! We hebben tot half 7 doorgewerkt! Bomen snoeien, hout in de houtmijt steken voor volgende winter al en al de afval op een hoop gegooid. We hebben ne ferme Sinte Mettenhoop in den hof nu! Bij de eerstvolgende gelegenheid word die wel eens in de fik gestoken! We wachten af wie er eerst op bezoek komt!

Henri, de buurman is ook komen kijken deze namiddag toen hij de kettingzaag hoorde. Die is er ook graag bij als er brute kracht aan de man is! Hij zit zelf een hele dag in de tuin of de garage te werken. Die mens is pas gelukkig als hij kan werken!

De tuin ziet er nu al heel goed uit. We dromen al weg naar de zomer en zien al mensen op het gras langs het water liggen, of op bankjes zitten langs de rivier! Het kan hier nog heel gezellig gaan worden in de zomer als we al onze plannen en dromen kunnen verwezenlijken! Een paradijs is het, onze tuin! We zijn hier heel gelukkig!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

da zie der al goe uit groetjes

Anoniem zei

Ik zie dat je Stefaan een beetje hebt kunnen intomen.
Want er staan nog bomen, als ie dat bij ons komt doen is alles weg lol)Het ziet er daar ongelofelijk goed uit, fijne plaats voor een "Melis-tuinfeest" misschien...?
Best al wat Panadol of Dafalgan inslaan daartegen?!

Coque au vin!

 Vandaag verzorgen we weer een privée-feest in ons restaurant.  Altijd gezellig. En leuk om te doen. Mooi versierde tafel, iedereen is happy...