13-08-2024

Bussy days!!! Superzomer!


 Afgelopen weekend hadden we ons 1e mosselweekend van het nieuwe seizoen. Het was meteen een schot in de roos! 75 gelukkige genieters kregen we over de vloer! En iedereen ging heel blij en met een goed gevuld buikje weer naar huis. Een groot succes dus!

En met dit fantastische zomers weertje was het zalig zitten op ons terras! Het koelt hier 's avonds lekker af langs het water, en er zitten geen muggen of wespen. Dus heeeerlijk zitten hier.
Ons kaarsje was helemaal uit na zo'n druk weekend. Maar gisteren hebben we de batterijtjes weer helemaal opgeladen. We zijn weer helemaal klaar om vanaf morgen er terug in te vliegen met een full house in de kamers. Het wordt weer gezellig. Want mijn moederke komt mee! Blij dat ik haar nog eens zal zien. Het is ondertussen weer enkele maandjes geleden. Kijk er naar uit!
En zo kabbelen we de zomer door. Met volle kamers, volle terrasjes, heerlijke zomeravonden. Vrienden en familie op bezoek. Gastjes in de kamers. Lekker eten en drinken. En ook wel hard werken, dat wel ja.
Maar in ons acherhoofd ook het besef dat het allemaal misschien de laatste keer is. We gaan vanaf November de zaak nu wel echt te koop zetten. En dat is met gemengde gevoelens. We doen dit werk nog ontzettend graag. Het is dus met pijn in het hart dat we "ons kindje dat we zelf opgebouwd hebben" laten gaan. Maar, we worden nu eenmaal een dagje ouder en het wordt toch wel wat zwaar om het met ons 2 te blijven doen. We hebben altijd gezegd dat we nooit personeel in dienst willen nemen, en dat is nog steeds zo, dus gaan we de zaak verkopen en het wat rustiger aan doen.

Ondertussen hebben we een gîte bijgekocht die we deze zomer al goed verhuurd hebben. Ze is al bezet tot half NOvember. Ik ben er nog een website over aan het maken, maar het is een prachtig plekje geworden. Er is plaats voor 6 personen en er mogen max 2 honden mee komen. De tuin is volledig afgemaakt. En het ligt in ons dorp. In dezelfde straat als ons stationnetje dat we al eerder bij kochten om in de toekomst zelf de gaan wonen. Jullie kunnen u al boeken, indien je meer informatie wil, aarzel dan niet om kontakt op te nemen. Er is een nieuwe keuken, badkamer, alles is opgeknapt, er is glasvezel-internet.... alles is voorzien! Bienvenue dans " Le gîte de Margherite".
Dat was het weer voor nu. Tot een volgend schrijfseltje!
Veel groetjes aan allen. Love you all. xxx



Bussy days!!! Superzomer!

 Afgelopen weekend hadden we ons 1e mosselweekend van het nieuwe seizoen. Het was meteen een schot in de roos! 75 gelukkige genieters kregen...